KROJAČKI STUDIO

Košulje po mjeri

S ciljem da odabranu odjeću u potpunosti prilagodimo svakom našem klijentu, Heraldi for Men & Women store na raspolaganju ima „in-house“ krojački studio. Gospodin Ivo Vrbanić, osoba s preko 35 godina krojačkog iskustva i jedan od vodećih krojača u Hrvatskoj, na raspolaganju je kako bi do najsitnijih detalja odabrani outfit prilagodio svim željama. 

Podignite vaše korporativno odijevanje na novi nivo elegantnim poslovnim odijelima, upečatljivim kravatama i besprijekorno udobnim cipelama! Iskoristite Heraldi for Men & Women krojački studio kako biste zablistali na piru ili pronašli idealan poklon za poslovno darivanje, vjenčanje ili neku drugu svečanu prigodu. Bogat izbor koji Heraldi for Men & Women nudi kroz ponudu brandova omogućit će svakom klijentu da zakorači u svijet visoke mode.

ODJEĆA PO MJERI

Estetsko savršenstvo, moderan stil, briga o najsitnijim detaljima te korištenje superiornih materijala, ključne su odlike Canali proizvoda i usluga. Kroz proces personaliziranog fittinga i stylinga, dostupnog ekskluzivno u Heraldi for Men storeu dva puta godišnje, kupce vode talijanski majstori krojači.

Kupcima se nudi i izbor od preko 200 vrhunskih materijala od kojih se izrađuju odijela te preko 150 materijala za izradu košulja.

Za proizvodnju visoko ekskluzivnih Canali odjevnih predmeta, kod kojih je preciznost u krojenju, upotreba najfinijih materijala te vrhunska, ručna izrada vidljiva u svakom detalju, potrebno je do šest tjedana. Ekskluzivna moda osigurat će besprijekoran izgled u svim prilikama, bilo da želite osvježiti svoje korporativno odijevanje, zablistati na vjenčanju ili pak pronaći idealan poklon, kako za poslovno darivanje koje uvijek zahtijeva posebnu pažnju, tako i za sve druge prigode od posebne važnosti.

sumisura
Košulje po mjeri

Košulje po mjeri – savršenstvo u 4 tjedna!

Izrazite svoj osobni stil uz Ingram košulje skrojenu po Vašoj mjeri!

Van Laack i Eton su svjetski lideri izrade košulje po mjeri. Dođite u Heraldi i prepustite se rukama našeg iskusnog krojača koji će uzeti Vaše mjere i u roku do 4 tjedna isporučiti ćemo Vam košulju po mjeri.

Uz sezonske kolekcije, u Heraldi for Men ponudi dostupna je i usluga izrade košulja po mjeri – Van Laack i Eton. „Made to Measure usluga“ pruža mogućnost izbora između raznolikih modela, više od 200 vrsta materijala, 9 tipova ovratnika, personaliziranih manžeta te usluge graviranja inicijalan, kao iskaza osobnosti i stila.

Rezervirajte termin na Tel: +385 1 7777 890 ili heraldi@heraldi.hr

POKLON KARTICA

heraldi-gift-card

U situacijama kada niste sigurni što pokloniti, Heraldi for Men & Women poklon kartica može se u potpunosti uskladiti s vašim željama, kako u vizualnom tako i vrijednosnom smislu.

Ovaj proizvod je vrlo prihvatljiv, jer ostavlja slobodu izbora iz naše cjelokupne ponude, a sukladno želji osobe kojoj ste poklonili karticu. Vodeći svjetski brandovi jamče ekskluzivnu modu u svim prigodama:

pregršt odjevnih kombinacija idealnih za poslovno darivanje pojedinaca koji njeguju korporativno odijevanje, dok je za potrebe najvažnijeg dana u životu, vjenčanja, idealan poklon usluga osobnog krojača koji će izraditi odjeću po mjeri i prilagoditi je osobnim željama svakog klijenta.

Poklon kartica se može darivati:

1. Poslovnim partnerima
2. Zaposlenicima
3. U prigodnim, poslovnim ili privatnim događanjima

KARTICA POGODNOSTI

Ova opća pravila određuju uvjete korištenja Heraldi Kartice pogodnosti čiji izdavatelj je Diversus Res d.o.o., Frankopanska 6, Zagreb, Hrvatska (u nastavku: „Kartica pogodnosti“). Pojmovi, koji se koriste u ovim općim pravilima imaju sljedeće značenje: Imatelj je fizička osoba starija od 18 godina koja ispuni Pristupnu izjavu u kojoj svi podaci označeni kao obavezni moraju biti ispunjeni i kojoj na temelju Pristupne izjave Diversus Res d.o.o., Frankopanska 6, Zagreb, Hrvatska, izda Heraldi Karticu pogodnosti.

KORPORATIVNO ODIJEVANJE

Kako bi vaši zaposlenici predstavljali tvrtku sa stilom i na nivou koji se očekuje od njih, jedan od prvih i najvažnijih faktora uspješnosti je dojam. Odijelo ne čini čovjeka, ali ga čini ljepšim. Učinite management, prodajni tim i zaposlenike pravim ogledalom vaše tvrtke. Heraldi for Men & Women vam omogućuje da kroz jednoobraznu uniformiranost odjenete zaposlenike, ili nama prepustite brigu o outfitu svakog pojedinog djelatnika, a u skladu s dogovorenim smjernicama. Ekskluzivne odjevne kombinacije unijet će u vašu tvrtku dašak visoke mode, dok će usluge krojača koji izrađuje odjeću po mjeri biti idealne za poslovno darivanje.

Pobrinite se da vaši zaposlenici svojim poslovnim odijelima, cipelama i kravatama odaju dojam profesionalizma i predstavljaju vašu tvrtku u najboljem svjetlu. Za Vaš osobni, kao i korporativni stil, stručno osoblje Heraldi for Men & Women storea će vrlo rado pomoći svojim savjetima zasnovanim na višegodišnjem iskustvu te redovnim seminarima usavršavanja i uputama naših principala.

POSLOVNO DARIVANJE

Zasigurno se susrećete s potrebom da zahvalite dugogodišnjem poslovnom partneru, kao i da privučete nove. Heraldi for Men & Women store iz ponude brandova nudi savršen poslovni oufit sastavljen od vrhunskih poslovnih odijela i najkvalitetnijih cipela. Uz jedinstvenu uslugu krojača koji će izraditi odjeću po mjeri svakog pojedinca, Heraldi for Men unijet će u tvrtku svježinu i stil korporativnog odijevanja, a odabirom poklona oduševit ćete svakog poslovnog suradnika!

Iz Heraldi for Men & Women ponude brandova pronađite prigodne darove od kojih izdvajamo:

  • Novčanici
  • Remeni
  • Torbe
  • Kravate
  • Šalovi
Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.