Canali 

Canali

Canali je već više od 85 godina paradigma talijanskog luksuza i muške elegancije po mjeri. Od 1934. godine promiče vrijednosti izvrsnosti Made in Italy kroz svoj zanatski know-how, stvarajući krojačka remek-djela iznimne nosivosti i udobnosti u savršenoj ravnoteži elemenata koji spajaju kulturu i povijest sa stilom i ukusom.

Obiteljska tvrtka koja je sada u svojoj trećoj generaciji, Canali je moderna dizajnerska i proizvodna grupa sa svojih 5 proizvodnih centara koji su svi smješteni u Italiji i više od 1500 zaposlenika diljem svijeta, među kojima 950 u proizvodnom području. Uz svojih 190 butika, broj koji nastavlja rasti, brend se također može pronaći u preko 1000 maloprodajnih trgovina u više od 100 zemalja diljem svijeta.

"Dobro ponašanje i ljubaznost dvije su riječi koje zauzimaju posebno mjesto u povijesti Canalija. One su uvijek odražavale bitnu osobinu naše obitelji, nenametljiv način pokazivanja interesa i strasti za ono što radimo i priču koju pričamo."

Stefano Canali, predsjednik i izvršni direktor

Canali proizvodnja je orijentir kvalitete u cijelom svijetu čuvajući najbolje od svog 100% talijanskog tradicionalnog znanja i iskustva, dobro integriranog u vrhunski proizvodni sustav. Proizvodnja Canali ponosna je na svaku visokokvalificiranu osobu koja radi u našim prostorijama i svakodnevno pretvara 2-dimenzionalne dijelove tkanine u 3-dimenzionalna remek-djela krojačke elegancije, oblikovana oko tijela naših kupaca.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.