Eton

ETON

Sve je počelo u švedskom selu Gånghester, gdje se još uvijek nalazi globalno sjedište u staroj zgradi Etona. Ali robna marka Eton je narasla i širi se svijetom.

Eton je jednom krenuo usavršiti formalnu košulju. U procesu su bili pioniri pamučne košulje bez bora i napravili revoluciju u industriji. Danas gradie na naslijeđu i predanosti muškoj odjeći, zalažući se za umijeće izrade i stil za sve životne prilike. Eton filozofija dizajna vrti se oko izražavanja individualnosti i inspiriranja povjerenja kroz okus. Eton čvrsto vjeruje u načelo da iako je moda prolazna, stil je postojan.

Eton stvara švedski dizajn s talijanskim prizvukom: kombinirajući naš nordijski pristup stilu i izradi, optimiziran kroz tehnologiju, s milanskim osjećajem za stvaranje muških luksuznih košulja, dodataka i lifestyle odjeće. Naše kolekcije kreću se od oštrih košulja za svečane prilike do ležernih košulja, majica i gornjih košulja od luksuzno profinjenih materijala. Sve popraćeno muškim dodacima, izrađenim u suradnji s najboljim majstorima u Europi.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.