Victoria Beckham

Victoria

Osnovana 2008. godine s kolekcijom haljina proslavljenih svojim krojem i pristajanjem, istoimena marka Victorije Beckham čini osnovu moderne ženske garderobe; svestran i nosiv, ali ukorijenjen u modernosti sa sofisticiranom lakoćom. Razvijen u ateljeu Victoria Beckham u Londonu, danas ponuda brenda uključuje konfekciju, obuću, stručno izrađene naočale i bezvremensku kožnu galanteriju.

Prijelaz od dizajnerske muze do kreativne direktorice vlastitog brenda bio je prirodan, potaknut dugogodišnjom opsjednutošću dizajnom i umjetnošću, autentičnom i preciznom pažnjom za detalje te izrazito luksuznim senzibilitetom koji raspaljuje maštu.

Uz utjecaje iz svijeta umjetnosti i filma, brand Victoria Beckham definiran je promišljenom mješavinom klasičnog britanskog luksuza sa suptilnim suvremenim štihom, što rezultira besprijekorno krojenim krojevima, haljinama, traperom i komadima, s prepoznatljivim detaljima u obliku neuobičajeni printevi, moderni krojevi i palete boja.

Žena Victoria Beckham srž je temelja i vizualnog identiteta brenda, koji je dotjeran, uzdignut, relevantan i uvijek informiran o trenutnom trenutku.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.