Jacob Cohën

Jacob_Cohen

Sve je započelo sa snom koji je ostvario kreativni genij Nicola Bardelle u ranim 2000-ima, a sada se nastavlja dalje pod kreativnim vodstvom njegove supruge Jennifer.

Izvorno dizajniran kao kolekcija trapera izrađena u Italiji gdje je najpopularnija tkanina u povijesti po prvi put predložena kao statusni simbol, anticipirajući tako koncept ležernog izgleda koji će uskoro postati obavezan, Jacob Cohën uvijek je kombinirao kontinuirano stilsko istraživanje i vješto rukotvorstvo stručnost, ekskluzivna kvaliteta i vrhunska udobnost. Danas je brend referentna točka svakodnevnog luksuza zamišljenog kao način razmišljanja, življenja, odijevanja. Luksuzni traper, što znači luksuzni stil života.

Od bezvremenskih pet džepova, skraćenog trapera i kamiondžija, estetiku Jacoba Cohëna karakterizira gotovo opsesivna pažnja posvećena detaljima, uključujući draguljaste gumbe, ikonične salpe i krojačke završne obrade koje je pažljivo dotjerala obrtnička radionica tvrtke. Potraga za najkvalitetnijim sirovinama, uključujući najbolje rubne tkanine i dragocjeni japanski traper, i dalje je pokretačka snaga brenda koji je tijekom godina svoj luksuzni stav primijenio na stvaranje totalnog izgleda za žene i muškarce.

Odjevni predmeti u isto vrijeme profinjeni i udobni, za nošenje i reinterpretaciju u svakoj prilici, igrajući se s vašim ormarom u bezvremenskoj perspektivi mode koja želi izraziti svoju vrijednost na ekskluzivan i ležeran način, sezonu po sezonu.

Muškarac i žena Jacob Cohën žive suvremenu potragu za onim što je ležerno i glamurozno, novo, ali već otmjeno, osebujno i izvan uobičajene mete.

Traper izlazi iz starih kategorija i postaje pravi paspartu za sve što je elegancija i udobnost.

Uvijek obnavljan traper, također zahvaljujući kombinaciji s ostalim artiklima total looka Jacob Cohën, za stvaranje sofisticiranog izgleda i novog koncepta radne odjeće, nikad ne odustajući od besprijekornog kroja, izvrsnosti sirovina, duboko proučavanje boje i razlikovnih detalja.

Zahvaljujući kreativnom smjeru posvećenom ostvarenju sna o Nicoli i uz doprinos tima za stil koji je sposoban smanjiti DNK marke kroz stalnu potragu za inovacijama u detaljima i sirovinama, svaki pojedini predmet Jacob Cohën je osmišljen, dizajniran i napravljena da bude uvijek prepoznatljiva.

Istraživanje trapera nastavlja se s izvrsnošću, uz stalni fokus na dizajn svake serije i kroz uobičajeno kreiranje dugo očekivanog sezonskog ograničenog izdanja.

Uz ovu, tu su i dvije nove kolekcije, krojenje za muškarce i couture za žene, u kojima su izbor tkanina, završni set i konstrukcija odjevnih predmeta dovedeni na još ekskluzivniju razinu.

Danas Jacob Cohën svoju filozofiju luksuznog životnog stila proširuje i kroz kućnu liniju ambijentalnih mirisa, juniorsku kolekciju i prvu kolekciju obuće koncipiranu u smjeru zaokruživanja muškog i ženskog izgleda.

Od prisutnosti u vrhunskim buticima diljem svijeta do ambicioznih novih horizonata za širenje distribucije jednog brenda, brend nastavlja širiti onu simboličnu indigo plavu nit koja je oduvijek tkala snove i odluke od početka, pretvarajući ideje u odjeću do biti dodirnut svojom rukom.

Duhovna i profinjena plava, ali u isto vrijeme svijetla, dinamična i neprestano se razvija.

Jedinstvena i uvijek prepoznatljiva plava. Baš kao Nicola Bardelle, sa svojim nezaboravnim joie de vivre i onom izjavom ići u krevet sa snom, probuditi se sa svrhom koja nastavlja nadahnjivati ​​sadašnjost i budućnost Jacoba Cohëna.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.