DoubleJ

doublej

Pokrenut 2015. od strane  kreativnog zapovjednika i glavnog duhovnog ureda, J.J. Martin, La DoubleJ započela je kao magazin koji se može kupovati s dvostrukom svrhom prodaje njezine kolekcije vintage odjeće i bacanja svjetla na milanske kreativne kapetanice. Potaknut J.J.-jevom maksimalističkom, magnetskom energijom, La DoubleJ je ubrzo poletio 2017. s originalnim kolekcijama nove, ugodne modne i kućne potrepštine zagušene upečatljivim printevima, krojenim laganim glamurom. Ukorijenjen u maksimalističkim printovima i moći podizanja raspoloženja boja koje su osviještene čakrama, La DoubleJ je uspostavio jedinstveni uzavreli identitet dizajniran da podigne nečije stanje zajedno sa stilom.Sve je stvoreno s namjerom da stvara radost i podiže vašu vibraciju.

Ono što je započelo jedinstvenom idejom osnivača JJ Martina da se pretraže nedirnute dubine povijesnog Mantero Silk Archivea u jezeru Como procvjetalo je u globalnu žarišnu točku za modnu modu na dojam i kućne potrepštine za zadovoljstvo koje ističu jedinstvenu izvrsnost talijanske izrade . Od naših Murano čaša, koje su svaku zasebno ručno puhali majstori u Veneciji, do naših luksuznih tekstila tiskanih na obalama jezera Como, koristimo samo najbolje kvalitete, lokalne materijale, koje su izradili najbolji obrtnici i povijesni proizvođači u zemlji. Nismo savršeni, ali ponosni smo na način na koji proizvodimo, stvarajući odjeću i potrepštine za dom koji donose veliku sreću uz što je moguće manji utjecaj na naš planet. Rad s obrtnicima u našem dvorištu omogućuje nam kraći opskrbni lanac i značajno niži ugljični otisak, a dok isporuka proizvoda u malim serijama znači da je naš proces malo više "klavirski", to znači da možemo dati svoj doprinos održavanju prirodnog obilja naše voljene Mamma Italia. Tako da se možete osjećati jednako dobro u vezi s kupnjom DoubleJ-a koliko i dobro izgledati u njemu.

La DoubleJ je motor za kreativnost, potaknut ekskluzivnom suradnjom s nekim od najvibriranijih partnera! Radimo s ljudima i tvrtkama na temelju uzajamne ljubavi, poštovanja i uvažavanja (predivan talijanski način poslovanja). Od redizajniranja cijelih krila najboljih svjetskih hotela kao što je Passalacqua na jezeru Como, do preuzimanja cijele plaže kako bismo proslavili našu kolekciju s Acqua di Parma, do ekskluzivne globalne suradnje proizvoda kao što je pidžama kapsula za VIP apartmane Bulgari hotela, podijelili smo i širite radost s nekim od najluksuznijih svjetskih šampiona radosti. Ispod je samo nekoliko  suradnika za podizanje vibracija.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.