Harrys of London

Harrys

Otkako je 2008. otvorena prva londonska trgovina u ulici South Audley u londonskom četvrti Mayfair, Harrys of London nastavio je jačati. Uz lokalitet Mayfair, brend je otvorio trgovinu u Burlington Arcadeu 2010., ali se sada proširio na Bliski istok s jednom u Dubaiju, dvije u Kuvajtu i četvrtim otvaranjem u Saudijskoj Arabiji krajem godine.

Ideja Harrys of London, koju je dizajnirao Kevin Martel, je ponovno zamisliti tradicionalni dizajn muških cipela uz korištenje tehnički naprednih materijala. Stvaranje elegantnih, sportskih linija i potplata – popularne mokasine Downing kao i nekonstruirane mokasine Basel – postale su ikona dizajna za Harrys of London. Ono što u konačnici izdvaja Harrys of London od konkurencije, osim fantastičnog dizajna cipela, jedinstveni je potplat koji se temelji na dizajnu koji se koristi za cipele za jedrenje na dasci i prilagođen mokrim ulicama Londona.

Harrys of London nastoji kupcima pružiti inovativnu, suvremenu obuću s luksuznom estetikom koju definira iznimna kvaliteta, dizajn i funkcionalnost. Cipele izrađuju visokokvalificirani majstori u Toskani i Napulju, Italija, a koriste se najsuvremenijom tehnologijom i etičkim materijalima.

Bilo da kupujete za posao ili za ležernije odjevne kombinacije, Harrys of London je brend u koji preporučujemo da uloži svaki gospodin.

Naš cilj je jednostavan: proizvoditi obuću koja je jednako dobra kao što izgleda. To činimo spajanjem suvremenog dizajna i tehničkih inovacija s umijećem provjerenim vremenom. Naše su cipele napravljene da zadovolje suvremene zahtjeve, tako da su nam udobnost i stil uvijek na prvom mjestu.

U središtu naše filozofije i svakog para naših cipela je Technogel 3D uložak. Dizajniran i izrađen u suradnji sa stručnjacima za ergonomiju i apsorpciju udaraca Technogel, 3D uložak je ekskluzivan za Harrys. Izrađen od mnoštva kapsula punjenih gelom koje osiguravaju sveobuhvatnu raspodjelu težine i ublažavanje udaraca, daje jedinstveno, jedinstveno pristajanje i osigurava da ostanete svježi na nogama cijeli dan.

Naša predanost udobnosti i tehničkim inovacijama također je vidljiva u našim potplatima i vanjskim materijalima. Potplat za jedrenje na dasci kreiran je s vodećim talijanskim proizvođačem potplata Vibram koristeći materijale dizajnirane za cipele za jedrenje na dasci. Pruža iznimnu fleksibilnost, otpornost na habanje i prianjanje kako biste bili sigurni na najvlažnijim gradskim ulicama.

Jednaka pozornost pridaje se našim vanjskim materijalima. Acqua antilop otporan je na kišu i dizajniran za nošenje tijekom cijele godine. Tehnička koža je otporna na vodu i ogrebotine. Satenska teleća koža koju koristimo za naše elegantne cipele ostaje elegantna. Jelenja koža koju koristimo obrubljuje vaša stopala za doista osobno pristajanje. Estetika je važna, ali svaki od materijala koji koristimo ima i praktičnu svrhu.

Kvaliteta naših materijala također je ključni čimbenik naše politike održivosti. Konstantno nastojimo smanjiti emisije u cijelom našem operativnom i opskrbnom lancu, a stupanj komponenti s kojima radimo znači da svaki par Harryja jednostavno traje dulje. To smanjuje utjecaj na okoliš, a vama daje dodatni užitak i bolju vrijednost.

Sve to čini ponudu obuće koja se stalno razvija i koja vam omogućuje da izgledate dobro i osjetite razliku, gdje god bili i što god radili.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.