Galvan London

galvanLondon

Galvan su 2014. osnovale žene za žene. Okupili su se zbog želje za stvaranjem bezvremenskih, modernih komada koji osnažuju. Intrinzičan brendu je osjećaj uvažavanja dualnosti života. Da može biti meka i snažna, jednostavna i dimenzionalna, ranjiva i zaštićena.

Danas Galvan ostaje nevjerojatno vjeran svojim osnivačkim senzibilitetima. Komadi su naizgled jednostavni i uvijek luksuzni. Sa svakom novom kolekcijom mi smo revizionisti, osvrćemo se i prepravljamo, u isto vrijeme. Tako postižemo savršen spoj modernog i bezvremenskog, inventivnog i trajnog.

U početku brend večernje odjeće, Galvan se od tada proširio na ponudu cjelovitih konfekcijskih linija koje se mogu nositi u svakoj prilici, u bilo koje doba dana. Od legendarnih svečanih komada do svakodnevnih junaka, naš urođeni lagani stil sada se proteže na sve dijelove uglađenog ormara.

Galvanizirati znači ojačati, a Galvan ojačava žensku odjeću kroz strukturirane siluete i inovaciju tkanina. Ovaj završni postupak je simbol Galvanove transformativne privlačnosti. Noseći Galvan, uvijek se osjeća osnaženo i samouvjereno, iznutra i izvana.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.