Lardini

lardini

Marka Lardini - krojačka superiornost i zanatska sposobnost

Svaka marka ima svoju priču za ispričati, a fascinantna priča o odjeći Lardini ispletena je oko vrhunske krojačke stručnosti koja se godinama prenosi s jedne generacije na drugu, definirajući i uzdižući svaku kolekciju svojim ekskluzivnim potpisom.

Ova uvjerljiva priča opisuje san koji se ostvaruje i govori o blisko povezanoj obitelji koja je počela stvarati vrhunsku odjeću talijanske proizvodnje i dosegla visine vlastitim snagama.

Nepogrešiva finoća Lardinija utjelovljena u kultnom cvijetu na reveru vuče korijene iz života krojačke obitelji koja od 1978. godine odlučno teži doseći vrhunac izvrsnosti i ostati korak ispred ostalih.

U slikovitom okruženju Filottrana, srednjovjekovnog grada u pokrajini Ancona, koji nije samo lijepo okruženje obiteljske tvrtke, već predstavlja samo srce i dušu, brend udahnjuje život modi iz dana u dan, pripovijedajući fuziju proizvodna tradicija velikog kalibra s modernim inovacijama tako da će oni koji odaberu Lardini prepoznati i biti sigurni u njegov osebujni identitet.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.